Concordia De Gaastmar

Verenigingen

 Welkom bij muziekvereniging Concordia de Gaastmar.

Fanfare Concordia werd opgericht op 11 februari 1911, nu, ruim een eeuw later, klinken de klanken van ‘christelijke muziekvereniging Concordia de Gaastmar’ nog steeds in het rond en heeft de vereniging gemiddeld dertig leden uit eigen dorp en omstreken. Optredens in Gaastmeer, festivals, concours en andere evenementen, daar waar muziek in zit levert Concordia graag een muzikale bijdrage.
De vereniging is gevestigd in het mooi gelegen Gaastmeer, ‘Tusken de Marren’. In de zomer een levendig watersport dorp en in de winter een oase van rust.

 

De fanfare komt uit in de 4e divisie. De diversiteit in leden qua achtergronden en interesses kleuren de vereniging en de muziekkeuze. Het repertoire wordt dan ook vastgesteld in overleg tussen de muziekcommissie en dirigent Hans van Esschoten.

Op woensdagavond wordt er gerepeteerd. Hierbij gaat het om inspanning en ontspanning; eerst hard werken aan een (nieuw) muziekstuk waarin het geheel (luisteren naar elkaar) maar zeker ook de details worden behandeld, de pauze en de nazit zijn ontspannen en gezellig. De repetities zijn in het dorpshuis van Gaastmeer: dorpshuisgaastmeer.nl

Wil je aansluiten bij deze enthousiaste club? Meld je aan! Veel of wat minder ervaring; wees welkom! Je kan hiervoor bellen (dat praat makkelijker!) naar Willem van Berkum 0515 469764

secr: Pie Zeilstra-Deinum
Wieldyk 9
8611 JK Gaastmeer
0515-469632
www.concordiagaastmeer.nl

Categoriën