Stichting Vrienden van Gaastmeer

Voorzieningen

Bent u ook zo getroffen door de vriendelijke sfeer, de gastvrijheid, de natuur en de recreatieve mogelijkheden van Gaastmeer? En wilt u daarom ook wel iets terugdoen voor het dorp? Dan is er een heel goede mogelijkheid dat met daden te onderstrepen. Word dan Vriend van Gaastmeer!

De Stichting VRIENDEN VAN GAASTMEER bestaat al 50 jaar en telt meer dan 220 Vrienden (gezinnen)! De Stichting heeft als doelstelling:

  • het steunen van uit de dorpsgemeenschap van Gaastmeer voortkomende initiatieven
  • het helpen bevorderen dat de bijzondere sfeer, de rust en de ruimte in het merengebied rondom Gaastmeer bewaard blijven.
  • het leggen en verstevigen van banden met de Gaastmeerders en tussen (vakantie-) bezoekers onderling.

Voorbeelden daarvan zijn o.a. het meebetalen aan het schilderwerk aan de kerktoren, het sponsoren van de Iepen Dei en de wisseltrofee voor de snelste Gaastmeerse tobbevaarder!

SPREEKT U DAT OOK AAN? WORD DAN NU BEGUNSTIGER!!

U steunt Gaastmeer op een bijzondere manier en bovendien ontvangt u een keer per jaar een Rondzendbrief met wetenswaardigheden uit heden en verleden van Gaastmeer. Voor maar slechts € 7,50 per jaar (meer mag ook).

Opgeven is heel eenvoudig, stuur een mailtje of een briefje met daarin uw naam en adres naar de Secretaris van de Stichting, Harrie Kramer, vriendenvangaastmeer@gmail.com resp. Het Laantje 9, 2201 XS Noordwijk.