Presentatie het boek ‘de School van Gaastmeer’

juli 30 @ 16:00 - 17:00

Beste mensen,

 

Het heeft even geduurd, maar het is nu toch zover gekomen: het boek De School van Gaastmeer is gedrukt en verkrijgbaar. Het lange wachten is wel beloond, want het is een prachtig boek geworden. Niet alleen met de geschiedenis van de scholen die in de loop van de eeuwen in Gaastmeer gestaan hebben, maar ook met klassenfoto’s sinds 1903, zodat ieder die van omstreeks 1900 hier op school gezeten heeft, in het boek voorkomt. En ook met veel andere illustraties in een prachtige band. Echt een boek om te hebben, cadeau te geven of te krijgen.

Het verschijnen van dir boek willen we een feestelijk tintje geven, door het eerste exemplaar aan te bieden aan een belangrijke inwoner van ons dorp.

Dat doen we op zaterdag 30 juli a.s. ’s middag om 4 uur in Üs Doarpshûs. We nodigen ieder van harte uit om deze korte, maar feestelijke gebeurtenis mee te maken. Na afloop kan ieder tot 6 uur een exemplaar van het boek, tegen contante betaling van € 25,– per ex., afhalen. Er kan jammer genoeg niet gepind worden.

Na deze datum is het boek verkrijgbaar bij Pie Zeilstra, Wieldyk 9 en bij  Anneke Hoogterp, J.J. Hofstrjitte 3.

Voor degenen die buiten Gaastmeer wonen is het boek ook per post verkrijgbaar. In dit geval komen de verzendkosten er bij en wordt de prijs van het boek € 30,50.

Het boek kan per post besteld worden door € 30,50 over te maken op bankrekeningnr. NL92 Rabo 0123 337 682 t.n.v. F. Leenstra (Dorpsbelangen Gaastmeer) en onder vermelding van ‘boek’ en het adres waar het boek naar gestuurd moet worden. Het boek is geplastificeerd en wordt in karton verpakt om beschadiging tijden de verzending te voorkomen.

Ten slotte vermelden we, dat het boek ook verkrijgbaar is voor degenen die niet bij intekening een exemplaar besteld hebben. Uit het aantal intekeningen bleek ons, dat er nogal wat belangstelling voor het boek is, zodat we gekozen hebben voor een ruime oplage. We gaan ervan uit, dat we aan de vraag kunnen voldoen.

 

Met hartelijke groet en, indien mogelijk, tot ziens op 30 juli in het dorpshuis

Wurkgroep Oer De Gaastmar

Gegevens

Datum:
juli 30
Tijd:
16:00 - 17:00

Locatie

Us Doarpshûs
Munkedyk 15
Gaastmeer, 8611 JP
+ Google Maps
Telefoon:
0515-852650

Organisator

Dorpsbelangen, werkgroep Oer de Gaastmar